138 Met het oog op …

Het laatste weekend. In één van onze vorige stukken werd geschetst welke opties er voor de play-offs zijn. Daarin sloop wel een klein foutje met betrekking tot het doelsaldo. Echter lijkt er voor De Heus en Bemmel eigenlijk alleen een optie als Den Helder verliest in Tubbergen en dat gaat toch niet gebeuren. Toch?

Loon Lions – Solar-systemen Grasshoppers 23 maart om 19:30

Voor Grasshoppers blijft het zaak scherp te zijn voor de komende play-offs. De laatste wedstrijd was dat niet het geval en nam coach Driessen al binnen een minuut een time-out. Voor Loon Lions is winnen belangrijk om de tweede plek in handen te houden. Daarnaast zal een overwinning een boost geven in de gedachte dat er echt wat te winnen valt als je van Grasshoppers kan winnen.

 Jolly Jumpers – Dozy BV Den Helder zaterdag 23 maart om 21:00

Stond deze wedstrijd niet eerst om 20:00 gepland? Voor Jumpers de kans op een mooie einde van het seizoen. Het zou een mooie bekroning zijn op hun seizoen als er ook van een top 5 team gewonnen wordt. Dat lukte nog niet dit seizoen. Den Helder heeft de flow te pakken en het lijkt er zomaar op dat zij op plek twee of drie in de competitie gaan eindigen. Als het Den Helder lukt om in de halve finale Grasshoppers te onlopen dan maken ze zelfs kan op het behalen van de finale, en het is al een tijdje geleden dat dat gebeurd is.

4Consult/Binnenland – Lekdetec.nl Batouwe 23 maart om 21:00

Het kind van de competitie rekening lijkt Bemmel te worden. Lekdetec.nl heeft een duur verlies in Haren gelden, een aantal weken terug, en dat doet nu nog pijn. Bemmel zal echt heel ruim van Binnenland moeten winnen en dan moet Den Helder ook nog eens verliezen. Voor Binnenland kan eigenlijk alleen totale offday met een extreme nederlaag nog roet in het eten gooien. Het lijkt er dan ook op dat de Barendrechtse ploeg ook dit jaar weer de play-offs gaat halen. Vorig jaar werden zij in de kwartfinale uitgeschakeld. Dit jaar bestaat er geen kwartinale.

 

*******

Met het oog op… rubriek met: waarheden, roddels, voorspellingen, uiteenzettingen, verslagen, ideeën en nog veel meer!

*******

Geef een reactie