Met het oog op …

De Carla de Liefde Trofee

De loting van de beker is geweest. Wat natuurlijk apart is, is dat er blijkbaar geloot wordt waarbij er al een verdeling is gemaakt m.b.t. de eredivisieteams. Die spelen allemaal een wedstrijd tegen een team uit een lagere klasse. De charme van een bekercompetitie is juist dat een team uit een lagere klasse ook verder kan komen. Die kans word nu wel een stuk kleiner, zonde!

De loting:

NSBV Trajanum – Lekdetect

BV Groningen – Dozy BV Den Helder

Winnaar EBBC/Lokomotief – Solar Systemen Grasshoppers

Winnaar BV Orca’s / Bv Wyba – Keijser Capital Martini Sparks

Almonte – 4Consult/Binnenland

EBV Baros – Jolly Jumpers

Landslake Lions 2 – Loon Lions

Vrijgeloot: Solar Systemen Grasshoppers 2

Mogelijk dat er nog van enige spanning gesproken kan worden in Rotterdam tussen de koploper van de promotiedivisie Baros en Jolly Jumper. Toch denken we dat het zelfs daar niet spannend gaat worden en dat Jolly gewoon gaat winnen. Apart is het natuurlijk wel dat het tweede van de Lions tegen het eerste gaat spelen. Dat tweede heeft een prima team en natuurlijk Molly, maar winnen van de grote zus dat gaat hem niet worden. Kortom een niet zo spannende bekerronde.

Volgend jaar maar gewoon een volledig vrije loting. De loting filmen en op internet zetten. Uiteraard wel met de voorwaarde dat het laagst spelende team thuis mag spelen.

*******

Met het oog op… rubriek met: waarheden, roddels, voorspellingen, uiteenzettingen, verslagen, ideeën en nog veel meer!

*******

Geef een reactie