Jolly Jumpers heeft goede zaken gedaan in de kelder van de Vrouwen Basketball League. De ploeg uit Tubbergen versloeg Keijser Capital Martini Sparks nipt in een onderling duel. Jolly Jumpers staat nu op 4 punten, waar Martini Sparks nog altijd op de eerste competitiewinst wacht.

Jolly Jumpers begon wat afwachtend aan de wedstrijd op bezoek in Haren. De thuisploeg begon de wedstrijd sterker en kwam al gauw op voorsprong. De bezoekers uit Tubbergen weten uiteindelijk door agressiever te spelen de wedstrijd in handen te krijgen. Met name in het tweede kwart weten de bezoekers met snel spel en fast-breaks de wedstrijd volledig te kantelen naar een 30-39 ruststand.

Na rust pakt Jolly Jumpers het spel weer op. Martini Sparks gaf zich echter niet zomaar gewonnen en bleef knokken voor de eerste competitie winst. De thuisploeg weet uiteindelijk nog terug te komen tot 2 punten maar na een spannende eindstrijd weet Jolly Jumpers toch de punten mee naar huis te nemen.

Over twee weken krijgt Keijser Capital Martini Sparks het Bemmelse Lekdetec.nl Batouwe op bezoek.  Ook Jolly Jumpers is aankomend weekend vrij in de Vrouwen Basketball League maar neemt het dinsdag 15 januari voor de Carla de Liefde Trofee op tegen EBV Baros uit Rotterdam.

Afbeelding afkomstig vanaf de Jolly Jumpers website.

Geef een reactie