De Vrouwen Basketball League teams hebben tot nu toe geen problemen gekend in de derde ronde van de Carla de Liefde trofee, de nationale bekercompetitie.

Loon Lions rekende in eigen huis af tegen het “kleine zusje” Landslake Lions VSE2. De Landsmeerse dames waren in de onderlinge clash met 47-72 te sterk voor het tweede team.

Lekdetec.nl Batouwe verpulverde op bezoek in Nijmegen het studenten team Trajanum. De ploeg van Daan de Heus was met 25-120 te sterk en plaatste zich zo gemakkelijk voor de volgende ronde van de beker.

Gillian Scholten mocht met haar club Solar-systemen Grasshoppers terug naar haar oude club Lokomotief. De Katwijkse formatie van Rick Driessen was een maatje te groot voor de Rijswijkse club en keerde met een 41-101 terug naar Katwijk.

Zaterdagavond speelde 4Consult/Binnenland hun laatste wedstrijd van het jaar 2018 op bezoek bij Almonte. De ploeg uit Barendrecht was met 41-101 te sterk voor de Eindhovense dames.

Vanavond komt Keijser Capital Martini Sparks in actie. De ploeg uit Haren gaat op bezoek bij BV Wyba in Wijchen. De overige 2 wedstrijden worden volgend jaar pas afgerond. Op 15 januari gaat Jolly Jumpers op bezoek bij EBV Baros in Rotterdam. Een dag later gaar Dozy BV Den Helder op bezoek bij BV Groningen.

Geef een reactie