Dozy BV Den Helder heeft goede zaken gedaan met het oog op de play-offs. De ploeg uit Den Helder was met 79-63 te sterk voor Loon Lions. Door de overwinning in eigen huis kan de ploeg zelfs als tweede of derde eindigen in de Vrouwen Basketball League en zo koploper Solar-systemen Grasshoppers in de play-offs ontlopen.

De wedstrijd tussen Dozy BV Den Helder en Loon Lions begon gelijk op, al sloeg Den Helder het tweede kwart wel een gaatje. Aan het eind van het tweede kwart staat er een 38-30 tussenstand op het bord in het voordeel van de thuisploeg.

Den Helder weet na rust de voorsprong uit te breiden naar 57-44. Aan dit verschil veranderde weinig in het laatste kwart waardoor Den Helder de winst binnen wist te slepen. Een belangrijke winst voor de ploeg uit Den Helder dat de kans op de play-offs hierdoor versterkt.

Volgend weekend speelt Dozy BV Den Helder tegen Jolly Jumpers. Bij winst is de ploeg uit Den Helder verzekerd van de play-offs. Loon Lions gaat als nummer twee op bezoek bij de koploper Solar-systemen Grasshoppers. Wil je nu alles weten over de aankomende play-offs en welke scenario’s er allemaal mogelijk zijn? Lees dan onze “Met het oog op 135: De Play-offs”.

Afbeelding afkomstig van de website van Dozy BV Den Helder

Geef een reactie