Keijser Capital Martini Sparks – Dozy BV Den Helder

In Haren was de ploeg van coach Anna Vicenzetto met 43-105 veels te sterk voor de Sparks, waarmee de Helderse ploeg zich goed herstelde na de midweekse bekeruitschakeling tegen Lekdetec.nl Batouwe. Coach Vicenzetto waarschuwde haar ploeg voor onderschatting maar die waarschuwing bleek overbodig. De thuisploeg nam nog wel de leiding, maar toen Den Helder na twee minuten voor het eerst scoorde was de ploeg los, en liep het gemakkelijk en snel uit. Na het eerste kwart stond het 5-25 voor de bezoekers en was de wedstrijd zo goed als gespeeld.
Coach Anna Vicenzetto in het Noord Hollands Dagblad:”Wij kwamen terug van een teleurstellende beker nederlaag en Sparks heeft onlangs wel van Lekdetec gewonnen. Mogelijk dat het hun zelfvertrouwen een boost had gegeven. We moesten dus opletten”.

Jolly Jumpers – Lekdetec.nl Batouwe

Lekdetec.nl Batouwe won zondag in Tubbergen met 61-88 van Jolly Jumpers en pakte daarmee belangrijke punten in de strijd om de play-offs. De winst betekende alweer de derde op rij voor de ploeg van Daan de Heus na winst op Loon Lions en Dozy BV Den Helder(beker). Voor Batouwe breken nu belangrijke weken aan, zaterdag 23 februari wacht de halve finale in het beker toernooi tegen Solar-systemen Grasshoppers, en in de competitie telt elke wedstrijd nu in de play-off race.
Coach Daan de Heus in De Gelderlander:”Ik kan wel zeggen dat we drie keer vrij overtuigend hebben gewonnen. De ploeg krijgt ook steeds meer vorm. We hadden eerder dit seizoen vrij veel last van blessures. Nu miste ik alleen Fenne van der Wielen vanwege een schouderblessure en Marlou de Kleijn. Fenne verwacht ik op korte termijn terug, van Marlou blijft dat onzeker. We geven haar alle ruimte van haar hersenschudding te herstellen”.

Afbeelding: NBB

Geef een reactie