Contact formulier

Vul onderstaand het formulier in en wij zullen spoedig contact opnemen.

[recaptcha]

Waarom Vrouwen-Basketball.nl

Vrouwen-Basketball.nl is vanaf de start van het seizoen 2017-2018 het platform voor het vrouwen basketball in Nederland, waarbij wij ons in eerste instantie richtten op het hoogste niveau eredivisie en de nationale teams.

Bij start van de website waren wij van mening dat er te weinig aandacht is voor het vrouwen basketbal in Nederland. Om goed geïnformeerd te worden over de eredivisie vrouwen in Nederland moet je goed zoeken. Onterecht vinden wij. Het niveau van de vrouwen competitie is van dergelijk niveau dat het gewoonweg meer aandacht verdiend.

En wij zijn niet zomaar een website. Wij willen een heus platform worden voor de liefhebber waar de bezoekers net zo goed inspraak hebben op het geheel. Daardoor vinden wij jouw mening belangrijk. Mis jij iets op deze website? Of zijn er dingen die jij liever anders hebt? Laat het ons gerust weten en wij zullen dit in overweging nemen.

Ten slotte hebben wij 1 doel: het vrouwen basketbal met z’n allen op de kaart zetten.

Meer weten?

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen of stuur een e-mail naar info@vrouwen-basketball.nl.